Contact

GTP Suspension logo

GTP suspension - airride

Over ons

GTP is al meer dan 12 jaar uw betrouwbare leverancier op het gebied van  auto tunning. GTP Suspension is gespecialiseerd in airride sets + onderdelen en in schroefsets. De meeste GTP Suspension producten zijn TüV gekeurd. Onze high performance airride sets en schroefsets zijn er voor: Volkswagen, Škoda, Seat en Audi. GTP Suspension levert niet alleen in Nederland, maar levert ook aan de rest van Europa.

Naast onze producten voor airride en schroefsets heeft GTP ook een aparte website die gespecialiseerd is in velgen (levering aan dealers). Neem hiervoor een kijkje op onze GTP Wheels website.

Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op met onze klantenservice.


Contactgevens

Arnhemseweg 36, 6731 BT Otterlo

+31 (0)318 595502

info@gtpsuspension.nl


Openingstijden klantenservice

Maandag          09:00 uur – 17:00 uur.*
Dinsdag            09:00 uur – 17:00 uur.*
Woensdag        09:00 uur – 17:00 uur.*
Donderdag       09:00 uur – 17:00 uur.*
Vrijdag              09:00 uur – 17:00 uur.*
Zaterdag           Gesloten.
Zondag             Gesloten.
* Met uitzondering van feestdagen.


Social media

Voor meer actuele informatie, aanbiedingen en foto’s kunt u GTP Suspension volgen op Facebook.

Contact met onze klantenservice

De klantenservice van GTP suspension staat van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur voor u klaar. Het GTP Suspension team staat u graag te woord en/of beantwoordt graag uw vraag met betrekking op onze producten en diensten. Professionele dealers kunnen ook het onderstaande contactformulier invullen om meer informatie te krijgen over speciale prijzen die GTP Suspension voor professionele dealers hanteert (mits er nog geen andere dealers in uw land zijn). Meer informatie over de TüV keuringen van onze producten vindt u op de TüV website.

Vul het contactformulier in en GTP Suspension neemt zo snel mogelijk contact met u op. Liever direct in contact met iemand van het GTP Suspension team, bel dan naar +31 (0)318 595502 tijdens onze openingstijden.